A Magdi Szépségszalont 2001-ben hoztuk létre és azóta is sikeresen működik. Sikerének titka a jó minőség és a családias-baráti környezet. Itt a szépségápolás, kikapcsolódás, felfrissülés áll a középpontban, kellemes környezetben. A hagyományos hajfestés, hajvágás fodrászszolgáltatások mellett az alkalmi frizurák, kontyok is a szolgáltatási palettánk része, ahogy a modern kezelések egyaránt. A fodrászat mellett a kéz- és lábápolás szolgáltatásunk révén a kezed és a lábad szépségét is ránk bízhatod 🙂
Professzionális termékeinkkel segítünk személyre szabottan ápolni a szépséged, hogy jó érzéssel, megújulva és elégedetten távozz tőlünk.

Szőcs-T. Magdi

Szőcs-Trekovanyic Magdolna

Fodrászmester
Több mint 15 éve dolgozom a fodrász szakmában. Szerencsésnek érzem magam, hogy fodrász lehetek. Ez az alkotói tevékenység egyben a hobbim is.

Férfi fodrászatra Prókai István tanított, a női fodrászatot pedig Lestyán Csabánál tanultam. Mindig a belvárosban dolgoztam, és már több éve ebben a gyönyörű szalonban, a Magdi Szépségszalonban.

Kulcsár Noémi

Fodrász
Gyakorlatban szerzett tudásomat Irimiás György mesterfodrásztól és Fiától Irimiás Gergely mesterfodrásztól tanultam!
A szakma iránti szeretetemmel és alázatommal állandóan arra törekszem, hogy vendégeim mindig a legjobb kiszolgálásban részesüljenek! Szeretem a munkám, Szeretek emberekkel foglalkozni és miden tudásomat bele adni, hogy boldoggá és elégedetté tegyem a vendégeimet, és szépet alkothassak!
Juhász Alexandra

Juhász Alexandra

Fodrász
Gyakorlatban szerzett tudásom Szabó Beátától és Melicher György mesterfodràsztól tanultam. Szeretek emberekkel foglalkozni kicsiktől az idősekig egyaránt.

Jó érzéssel tölt el, hogy örömet okozhatok a vendégeimnek az új frizurákkal.