Szépségszalonunkban minden hajjal kapcsolatos szolgáltatást megtalálsz, legyen hajvágás, hajfestés, vagy tartós hajegyenesítés!

Itt biztos, hogy sikerül olyan frizurát készítenünk, amire áhítozol. A fodrászok szakértelme, a több éves tapasztalata garantálja, hogy a hajfestés, a hajvágás, a frizura szárítás szolgáltatásainkkal megtaláld nálunk azt a szépségszalont, amire vágytál. A hangulatról nem is beszélve, Magdi poénjai verhetetlenek. 🙂

Szépségszalonunkban három fodrász dolgozik Magdi - aki, fodrászmesterként, több mint tíz éve a fodrász szakma megszállottja - Noémi és Alexandra - akik a fiatal lendületet és a szakmai sokszínűséget hozták hozzánk.

Fodrász szolgáltatásaink között megtalálod a meleg ollós hajvágást, amely egy innovatív újdonság, mely segítségével hajvágáskor egy felmelegített ollót használunk, ami elsüti a hajvégeket lezárva azt, így a haj nem töredezik, és egészséges marad. Ha már tönkre ment a hajad a sok hajvasalástól, a nem jól megválasztott hajfestéktől, vagy bármi más hatástól, akkor is számíthatsz ránk. Ha sprőd, kócos, kezelhetetlen a hajad, akkor a tartós hajegyenesítés szolgáltatásunkkal egyenessé, szépen csillogóvá és mindenek előtt kezelhetővé tudjuk varázsolni fürtjeidet. Abban az esetben, ha a haj szerkezete roncsolódott, akkor a JOICO hajszerkezet újraépítő szolgáltatásunkkal tudunk segítségedre lenni, amelynek köszönhetően a hajad újra csodaszéppé, egészségessé válik.

Nemcsak a női hajvágás, hanem a férfi hajvágás is elérhető, sőt az Urak az ősz hajszálaik kezelésében is számíthatnak ránk. Azon vagyunk, hogy megtaláljuk a Neked tetsző haj stílust, és frizurát, legyen az akár a hétköznapi viseletre, vagy valamilyen jeles eseményre készített beszárított haj, vagy feltűzött konty. Egyszerűen, hogy örülj, valami jót kapj, mert az nekünk is jó érzés.

Fodrász szolgáltatásaink árait megtalálod az árlistánkban.

Valami különlegeset keresel, esetleg extrém színeket?

Ha igen, akkor az alábbi rózsaszín ombre haj összeállításunk Neked tetszeni fog: